onsdag 7. juli 2010

En ting jeg aldri trudde jeg kom til aa gjore i hele mitt liv...

var aa kutte opp en hest i flere biter! men i Zimbabwe gjor man ulike ting, som blandt annet aa kutte en dod hest i flere biter, for igjen aa gi det som mat til lions.
Denne dagen har vart helt annerledes enn mine dager er hjemme i Norge. Vanligvis rir jeg paa hest, og ikke kutter dem! Dagens hovedoppgave for min del var Meat prep and feeding the lions. Jeg ble fraktet i en bil, bort til "slakter" huset, hvor det stod en container. Inne i containeren laa det en halv hest, med hodet ved siden av!! Denne maatte jeg kutte opp, med god hjelp fra arbeiderne paa gaarden, for aa forberede til the lions! Helt utrolig! Lukten var ufattelig grusom, og ved siden av hesten stod det en tonne full av involver, tydeligvis fra hesten!! Naar jeg ble vant til den grusomme ekle lukten gikk alt fint, og jeg kuttet i vei :)

Ellers i dag har jeg faat en introduksjon i giftige slanger de har her i Zimbabwe, samt holdt en slange paa vel over 50cm! de var skikkelig fine!

Videre har jeg selvsagt gaat mine to lions walk! Baade morgen og kveld!

Herlig natur, herlige mennesker, og herlige dyr !!

1 kommentar:

  1. dæven :P lenge sian e har pratæ mæ d tydelivis no før no vart e sjokkert :D håpe du har dæ fint dar nede å slepp å kutt opp fleir hestæ :)
    Hilsen Vegard

    SvarSlett